Laptop

Felujított prémium laptopok

HP, Lenovo, Dell, Fujitsu legkiválóbb laptop modelljeivel dolgozunk.

Lenovo laptop

Prémium modelleket újítunk fel, hogy garantáljuk a legjobb ár-teljesítmény arányt. A felújításra szánt termékeket nagyrészt külföldi nagyvállalatoktól vásároljuk. A laptopok és számítógépek prémium modelljeire összpontosítunk, amelyek legfeljebb két-három évig voltak használatban.

HP laptop

Prémium felujított laptopok előnye az a nívótlan alkatrészekből készült laptopokkal szemben, hogy hosszabb az élettartama. A berendezés 100% műszaki állapotban van és készen áll az azzonali használásra.

Fujitsu laptop

Előnyök az Ön számára:

Minimális 2 év garancia (lehetséges akár 5 évre meghosszabbítani). Részletesen és valósághűen megállapítjuk a felújított berendezés minden egyes részének állapotát a PREMIUM, STANDARD, ECONOMY és LIQUIDATION osztályozás alapján.

Dell laptop

Felújított laptopot vásárolna?

MIÉRT NÁLUNK VEGYE?

Használt laptop jellemzői a számtechpiac választékában: prémium minőségű, 100% műszaki állapotú, előretelepített win10 operációs rendszerű, 24 hónap garanciájú, magyar nyelvű, magyar billentyűzetű laptopokat talál nálunk.


Business és prémium felújított laptopok és számítógépek a computermania.szamtechpiac kínálatából.

 • HP, a Lenovo, a Dell vagy a Fujitsu-Siemens legkiválóbb modelljeivel dolgozunk
 • Legtöbb készülékünkre 24 hónapos garancia vonatkozik. A jótállási idő meghosszabbítása felár ellenében lehetséges. A jótállási időt legfeljebb 60 hónapra lehet meghosszabbítani, ennek módját és a díjazást minden készülékhez mellékeltük.
 • Örömmel adunk tanácsot és ki is választjuk az igényeinek megfelelő készüléket.
 • Mindegyik készülék automatikusan telepített operációs rendszerrel rendelkezik és készen áll az azonnali használatra. Az operációs rendszer típusát az egyes termékek paraméterei tartalmazzák.
 • Termékeinket stílusos, újrahasznosított anyagokból készült csomagolóanyagban szállítjuk.
 • Cégünk minden laptopja magyar nyelvű, magyar billentyűzettel. Az operációs rendszer szintén magyar nyelven működik.
 • Használt laptopok osztályozása webáruházunkban:
  Premium = Tökéletesen felújított laptop. Nincs rajta szépséghiba, esetleg aprócska (szabad szemmel szinte észrevehetetlen karcolás a műanyagon).  Néhány hetes használatnak felel meg az állapota. A kijelző 100%-os állapotban van, olyan, mint az új.
  Standard = A legkeresettebb osztály, a felújítás után garantáljuk a kiváló külső megjelenést. A kijelző és a hardver 100%-os állapotban van, de a berendezés külsején némi nyoma látható a használatnak, például apró karcolások formájában a műanyag burkolaton.
  Economy+ = Kiváló állapot, mint a Standard osztály esetében. A felületen lévő szépséghibák alaposabb vizsgálat után észrevehetőek, és a kijelzőn is lehetnek kisebb hibák (foltok vagy karcolások), de ezeket a szokásos használat közben alig lehet észrevenni. A termékről készült részletes felvételek megtalálhatók a galériában az ár alatt levő „Válasszon a galériából” gombra kattintva, ahol a termék közvetlenül megrendelhető.
  Economy = Az Economy besorolású laptopon láthatóbb szépséghibák találhatók a műanyag burkolaton, esetleg a kijelzőn. A hibák azonban nem érintik a készülék műszaki állapotát, mert 100%-ban működőképes. Vásárlás előtt az érdeklődő részletesen megnézheti a hibákat a galériában, és ha talál megfelelő készüléket, azonnal meg is rendelheti.

Felujított prémium laptopok

Folyamatos nagy választék, 200-300 laptop készleten.

Használt laptop kínálatunkért kattintson a képre és válogasson.

Minden laptopunk WIN 10 operációs rendszerrel kerül kiszállításra.

Mindegyik készülék automatikusan telepített operációs rendszerrel rendelkezik és készen áll az azonnali használatra. Az operációs rendszer típusát az egyes termékek paraméterei tartalmazzák.

További termékek webáruházunkból:

All in one Pc

A HP, a Dell és a Lenovo márkái felújított AiO vagy All in One a PC és a monitor ideális kombinációja irodákban, rendelőkben vagy iskolákban.

Monitor

Felujított monitorok kiváló minőségű kijelző panellel egyértelmű osztályokba vannak besorolva. A kijelző természetesen mindig működőképes.

Asztali számítógép

A felújított számítógépek a neves márkák prémium kategóriás számítógépeinek alkatrészeit tartalmazzák. Részletesen tesztelt, mindig 100%-ban működőképes és úgy néz ki, mint az új.